tirsdag 7. september 2010

Hopp

  Hei!
Nå har vi fått internett på gjestehuset der jeg bor sammen med 18 andre studenter fra Sverige, Norge og Ghana. I dag har vi vært på klassetur til Kakum National Park, der vi lærte litt om historien til naturvern i området og gikk en tur på bruer som hang førti meter over skogbunnen. Det var tøft. Siden vi var så mange, fikk vi ikke se noen større dyr, men maur, sommerfugler og andre insekter var det nok av. Lengre inn i skogen kan man finne skogselefanter og aper, så en liten gruppe av oss har tenkt å dra dit på egenhånd og sove i trehytter som finnes i parken.


Ellers så går det strålende, den første uken har vært preget av mange morsomme, interessante, sære og anderledes inntrykk. Kommer med mer senere, når internettet går litt raskere. Og bilder kommer også :)

2 kommentarer:

  1. Niiice at du har fått deg blogg Pandus :) Så kan jeg følge med på ditt spennende liv mens jeg sitter å lærer om algoritmer og annet tøys på Gløs :p

    SvarSlett
  2. juhuuu.

    så fint at æ ikke huske at du har reist til Ghana da:p jeje, høres iallfall ut som du har det knaill, etter en mulignes litt slitsom og lang tur nedover men. misunne dæ litt no, som høsten har lagt sæ så smått her i trøndelag!! vil ha varme:)

    ska følg med her koss du har det, så prates vi litt undeveis og det må definitivt bli vårrulla når du e tilbake;)

    klem

    SvarSlett